Varga Orsolya Ambarees – lelki és önismereti tanácsadó, Égi-Földi összekötő

Önismereti és lelki tanácsadó vagyok.  Az égi mezőből való üzenetek átadásával foglalkozom.  A Lelkeddel, Felsőbb Éneddel, Szellemi és Fénysegítőiddel tudom számodra felvenni a kapcsolatot. Rajtam keresztül kapnak hozzáférést, hogy végre egyértelműen-már nem csak sugallatok és megéreztetések által- kommunikálni tudjanak veled és hatékonyabban tudjanak segíteni.

Mit jelent ez pontosan?

Minden földi testben lévő lélekhez még születése előtt “hozzá rendelik ” a saját fénysegítőit, őrangyalait, tanítóit és vezetőit, akik feladata, hogy az adott lélek életterve, vállalt feladata a lehető legpontosabban megvalósuljon. Bejárja az utakat, végigélje azokat az életeseményeket, és tanulságokat amiket magának választott.

Születésekor a lélek testet és személyiséget kap, ezeken keresztül tudja megélni és mások számára láthatóvá tenni magát. Habár maga a lélek tudja miért érkezett és merre kellene az útjának vezetnie, az élet ágas – bogas és sokszor fájdalmas útvesztőjében a személyisége és sérülései miatt időnként eltéved, vagy nem mer a szíve által diktált úton járni.

Életünk/életeink során rengeteg sérülést, fájdalmat éltünk meg. Lelkünk és testünk hordozza ezek lenyomatát. Hordozzuk magunkban ezeket a sérüléseket, amelyek hátráltató programokként rögzülnek rendszerükben. Hordozzuk sejtjeinkben őseink tudását, megéléseit is, és ezáltal a régi berögzült hitrendszereiket, mára már elavulttá vált, mostanra életképtelen programjaikat.

Mindez hihetetlen módon képes minket hátráltatni, és megakadályozni, hogy a saját, ténylegesen saját magunk által választott életet éljük.

Folyamatosan akasztanak a fejlődésben és a változásban, sokszor kettősséget, feszültséget és bűntudatot keltve bennünk.

Fény Segítőid és vezetőid egész életedet végig kísérik, ott vannak melletted az utadon. Tisztán látják át rendszeredet és a helyzetet amiben éppen vagy.  Ők tudnak útmutatást adni, segíteni tudnak a fájdalmakat letenni, és a sebeidet begyógyítani. Ők tudnak igazi küldetésedről és az okról mesélni, amiért épp, most épp ide kívántál leszületni. A cél, hogy mostmár minél inkább önmagadat tudd megélni, nehézségek, és fájdalmak nélkül. A lélek gyógyítása, és bilincseitől való megszabadítása, hogy végre szárnyalni tudjon úgy ahogyan az rendeltetett.

Én ebben a folyamatban, mint Égi összekötő, “csatorna” és tértartó vagyok jelen.

Kapcsolatot teremtek az égi és a földi világ között, hogy rajtam keresztül az égiek hozzáférést kapjanak a megfelelő kommunikációhoz és gyógyításhoz itt az anyagi világban.

Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek.