Csoportok

Megváltás kapuja meditáció- égi mesterekkel

2023.12.15.

Benne vagyunk a változások sűrűjében! 

Mindenki érzi, hogy ideje az új lehetőségeket beengedni és a régit elengedni. 

Itt az ideje, hogy végre harmóniában tudjunk lenni saját magunkkal, és megtanuljuk saját magunkat választani. 

Az új év új lehetőségeket hoz és erre érdemes felkészülnünk.

December közepén új, eddig soha nem látott energiák érkeznek. Lehetőséget kapunk minden eddigi hátráltató mintánk lerakására és arra, hogy végre valahára teljes egészében önmagunk legyünk, megtaláljuk saját utunkat.Lerázhatjuk magunkról karmikus kötéseinket, hogy innentől fogva úgy éljük az életünket, ahogyan mi akarjuk, saját döntéseink szerint. 

December 15-én egy olyan meditációt tartunk, ahol lehetőségünk lesz mindezt a megváltó energiát befogadni és beintegrálni égi mesterek vezetésével. Ezen kapuk megnyitására már nagyon régóta készülődünk lélekben. 

Az elmúlt 4-6 hét ezért is volt sokak számára kimondottan nehéz. Ez mind fizikailag, mind érzelmileg nagyon leterhelő.  A fizikai testben gyulladások jelennek meg, nagyfokú fáradtság érzet vesz rajtunk erőt, folyamatosak a fejfájások, szédülések és a vérnyomás ingadozások. Érzelmileg kimerültek vagyunk, döntésképtelennek, bizonytalannak érezzük magunkat, letargiába tudunk esni. Felszínre törnek már eddig rég feldolgozottnak hitt fájdalmain, emlékeink, hogy ezáltal lelkünk elkezdhesse most már véglegesen elengedni őket. Álmatlanság, vagy nagyon intenzív álmok, rémálmok gyötörhetnek minket. Ez mind az előkészítés folyamata.

A 15-ei meditáció ezeknek a megváltó energiáknak biztonságos beérkezését teszi lehetővé, hogy a mostani terhelt állapotból egy stabil egyensúlyi helyzetet hozzanak létre számunkra.

A cél ezeknek az energiáknak a befogadása és felhasználása, hogy egy teljesebb, könnyebb, saját magunk által irányított életet élhessünk.

 

Mi fog történni?

  • A munka kezdete előtt kaptok egy tisztítást az égiektől.
  • Közvetítésen keresztül a velünk dolgozó égi mesterek szeretnének hozzátok szólni, köszönteni titeket és elmondani, hogy mi fog történni a munkálatok alatt. Valamint hogy milyen fizikai, lelki és mentális változásokra számíthattok majd.

 

Anyagi hozzájárulás: 15.000 Ft

 Jelentkezéseket emailben várjuk, nem elég ha csak itt bejelölitek.

A maximális létszám 15 fő, ezért előre kérjük a jelentkezést.

Email cím: info.radfigyelek@gmail.com

A csoportot vezetik:

Varga Orsolya- önismereti és lelki tanácsadó

Varga Anita – lelki tanácsadó, mentálhigiénés szakember

Egy nagyon különleges és érdekfeszítő munkának nézünk elébe. Mindenkit, aki hívást érez magában nagy szeretettel várunk.